Herrelandshold - VICTOR - Danisa - Mille - landshold - Badminton Danmark
Lars Møller, Badminton Danmark

Herrelandsholdet vinder ubesværet åbningskamp mod Wales

February 11, 2020 21:32 Skrevet af

Der var ikke nogen spænding i landskampen mod Wales, som de danske herrer vandt komfortabelt 5-0. – Det gik meget som forventet, siger landstræner Jakob Høi efter kampen

 

Mens damelandsholdet lagde ud mod den sværeste gruppemodstander i EM-åbningskampen mod Holland, ventede der det danske herrelandshold en ubesværet opgave mod Wales.

Vil du se det danske herre- og kvindelandshold på hjemmebane mod verdens bedste? Så kan du allerede i dag købe billet til Thomas & Uber Cup 2020 i Aarhus

Kampen udviklede sig til at blive en lige så overkommelig affære som vurderet på forhånd. Det kan tilskrives, at de danske herrer havde fokus på opgaven og gjorde kort proces.

– Det gik meget som forventet. Wales kom ikke med meget kvalitet, og vores drenge gik til opgaven med den nødvendige koncentration, som opgaven krævede. Snakken inden kampen handlede ikke så meget om badminton, men mere om hvordan vi ville se ud – og drengene så godt ud, siger landstræner Jakob Høi.

Klik her for at se flere detaljer fra holdkampen Danmark-Wales

Viktor Axelsen lagde ud med en 21-5, 21-11, og den sejr blev fuldt op af en 21-9, 21-6-sejr til Anders Antonsen, før Jan Ø. Jørgensen gjorde herresinglearbejdet færdigt med en 21-9, 21-5-sejr.

– Det er rart at komme i gang, og at mærke hallen. Ellers bruger vi jo dagene og tiden på at finde os til rette og få trænet ordentligt, før det for alvor går løs i weekenden, sagde Jan Ø. Jørgensen efter sin lynsejr på 19 minutter.

Mathias Boe/Mads Conrad åbnede doubleballet med en sejr på 21-14, 21-7, før Anders Skaarup/Frederik Søgaard lukkede det med 21-7, 21-8.

Klik her  for at følge med på livestream fra Danmarks EM for herre- og damelandsholdskampe

I morgen klokken 12.00 venter Letland i Gruppe 1, som i dette øjeblik, hvor denne artikel bliver publiceret, er i gang med at spille mod Schweiz.Tags: , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,