Badmintonphoto

Danmark henter overbevisende sejr ved EM for damelandshold

February 12, 2020 19:26 Skrevet af

Det danske damelandshold viste sig igen fra den suveræne side, da de slog Irland med 5-0. Mette Poulsen sikrede Danmark hele to sejre, da hun først vandt sin singlekamp for så lige efter at vinde sin damedouble med Alexandra Bøje.

 

Den tidligere dobbelte danmarksmester i damesingle Mette Poulsen havde lidt at se til i dagens kamp mod Irland.

Vil du se det danske herre- og kvindelandshold på hjemmebane mod verdens bedste? Så kan du allerede i dag købe billet til Thomas & Uber Cup 2020 i Aarhus

Først sørgede hun for dansk sejr ved at vinde 3. damesingle 19-21, 21-15, 21-17, før hun og landsholdsdebutanten Alexandra Bøje satte trumf på i damedoublekampen, der blev spillet lige efter Poulsens singlekamp. Et presset program for den 26-årige Skovshoved-spiller, som efter kampene kunne finde smilet frem i mixed zone trods fem sæt i benene.

 

 

Holdkampen begyndte med damesingle, hvor Julie Dawall Jakobsen mødte Rachael Darragh.

For første gang i karrieren repræsenterede 21-årige Dawall Danmark i 1. damesingle. Værløse-spilleren lod sig ikke kue af den grund, og hun forvandlede da også muligheden til ren succes, da hun vandt 21-12, 21-11. Første sæt var tæt indtil opholdet, mens andet sæt aldrig for alvor blev spændende.

Det var en god oplevelse og sejr for Dawall, hvilket hun selv beskrev i vinderinterviewet efter kampen.

 

 

Den nykårede danmarksmester i damesingle, Line Christophersen, fulgte trop med en stensikker 21-10, 21-9-sejr over Kate Frost. Amalie Magelund/Freja Ravn sluttede kampen af med at slå Sara Boyle/Rachael Darragh, som også var i kamp i single, med 21-10, 21-10.

Klik her for at se flere detaljer i holdkampen mellem Danmark og Irland

I morgen venter den sidste EM-gruppekamp mod Estland. Kampen spilles klokken 14.00.Tags: , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,