Letland og Irland er dagens modstandere for henholdsvis herre- og damelandsholdet. To nationer, som alt andet lige bør give Danmark nye sejre i gruppespillet.

 

I går lagde begge danske landshold godt ud ved EM for herre- og damelandshold, da Holland og Wales blev besejret med 5-0. I dag venter Letland klokken 12.00 og Irland 16.00, som begge åbnede EM med nederlag.

Vil du se det danske herre- og kvindelandshold på hjemmebane mod verdens bedste? Så kan du allerede i dag købe billet til Thomas & Uber Cup 2020 i Aarhus

Mens Danmark ikke havde nogen problemer med at slå Wales ganske ubesværet, havde Letland problemer mod Schweiz på banen ved siden af. Den lille badmintonnation tabte 0-5, og med al respekt for letterne, lignede det ikke, at de var tæt på at reducere i gruppekampen. Det kan blandt andet ses på, at den længste kamp tog 27 minutter.

Forhåbentlig bliver det en ny overkommelig sejr til de forsvarende europamestre. og en kamp der ikke byder på nogen skader.

Klik her og se holdopstillingerne til Danmark-Letland – holdopstillingerne bliver publiceret cirka to timer før kampstart

Du kan også klikke her og se Danmark-Letland på Badminton Europes livestream fra klokken 12.00

Damelandsholdet fik en perfekt start på EM for damelandshold i går, da de slog Gruppe 1’s sværeste modstander, Holland. Den sejr skal gerne følges op af en ny en af slagsen, når Irland står ovre på den anden side af nettet i dag klokken 16.00.

Irerne åbnede deres EM med et 1-4-nederlag til Estland. På den baggrund ligner det heller ikke, at danskerne på damelandsholdssiden vil blive udfordret voldsomt.

Klik her og se holdopstillingerne til Danmark-Irland– holdopstillingerne bliver publiceret cirka to timer før kampstart

Du kan også klikke her og se Danmark-Irland på Badminton Europes livestream fra klokken 16.00