Line Christophersen - Badmintonphoto - Landshold - Danisa - VICTOR - Mille Food - EM for herre- og damelandshold
Badmintonphoto

Her er Danmarks EM-kvartfinalemodstandere: Det kunne lige så godt have været en finalemodstander

February 13, 2020 21:17 Skrevet af

Det danske damelandshold møder Tyrkiet i sin EM-kvartfinale, mens herrelandsholdet møder Tyskland. Begge kvartfinaler spilles i morgen. – Det kunne lige så godt have været en finalemodstander, siger landstræner og damelandsholdsansvarlig ved EM Jesper Hovgaard.

 

Klokken 10.00 spilles den første danske kvartfinale ved EM for herre- og damelandshold.

Det er de danske damer, der lægger for, når de møder Tyrkiet. Danmark gjorde rent bord i gruppespillet med tre 5-0-sejre, og det samme gjorde Tyrkiet i deres gruppe med Tjekkiet, Slovenien og Finland. Tyrkerne satte end ikke et sæt over styr.

Så det er et formstærkt tyrkisk damelandshold, som danskerne møder i morgen klokken 10.00, og den danske landstræner Jesper Hovgaard har også stor respekt dem og deres kvaliteter.

– Det er den dårligste lodtrækning, vi kunne få. Det er det hold med bedst bredde og de bedste damesingler, som vi kunne møde. De har også sat deres to gode damesingler sammen i anden damedouble, og de to har tidligere spillet rigtig, rigtig god damedouble sammen. Det her bliver oprigtig talt en rigtig svær kamp. Det kunne lige så godt have været en finalemodstander. Jeg ser ikke, at vi har nogen sikre kampe i morgen, siger landstræner Jesper Hovgaard.

Vil du se det danske herre- og kvindelandshold på hjemmebane mod verdens bedste? Så kan du allerede i dag købe billet til Thomas & Uber Cup 2020 i Aarhus

Det til trods tror Hovgaard på, at damelandsholdet kan spille sig i semifinalen, hvis de rammer niveau og spiller cool.

– Vi har nogle spillere, der har præsteret større resultater og ligger højere på verdensranglisten end de tyrkiske. Hvis vi spiller op til niveau, vinder vi i morgen. Vi skal være cool og smarte på banen i morgen, fordi Tyrkiet kommer med masser af attitude. Vi skal finde det rette spændingsniveau. Nu skal vi vise, hvad vi er lavet af, og pigerne har kun givet mig tro på, at vi kan vinde kampen i morgen, siger Jesper Hovgaard og tilføjer.

– Jeg har en klar følelse af, at spillerne glæder sig, og jeg fornemmer, at folk er sultne efter at spille en fed holdkamp, hvor der kan ske rigtig meget.

Danmark er førsteseedet til EM for damelandshold, mens Tyrkiet er sjetteseedet.

Klik her for at se holdopstillingerne, detaljer og livescore fra EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tyrkiet

Du kan også klikke her og se med på livestream via Badminton Europe TV

Herrelandsholdet spiller klokken 15.00 deres kvartfinale mod Tyskland.

Vores naboer mod syd vandt her til aften over Island, og de forgangne dage har de vundet 5-0 over både Aserbajdsjan og Tjekkiet. Tyskland har dog ikke være så suveræne, at de ikke har tabt et sæt. Det skete i den første kamp, hvor Kai Schäfer tabte første sæt til Milan Ludik fra Tjekkiet, før han hentede sejren hjem 18-21, 21-17, 21-12.

Tysklands bedste kort skal findes i herredouble, hvor de har Marvin Seidel/Mark Lamsfuss. De to ligger nummer 18 på verdensranglisten og har kun spillet én kamp her ved EM for herrelandshold. Det var mod Tjekkiet, hvor de vandt 21-11, 21-17 på 25 minutter over Janacek/Svejda, som ligger nummer 80 på verdensranglisten.

Her til aften spillede Lamsfuss sammen med Jones Ralfy Jansen. De to slog islandske Björnsson og Finnsson 21-16, 21-8.

Danmark er førsteseedet ved EM for herrelandshold. Tyskland er femteseedet.

Klik her for at se holdopstillingerne, detaljer og livescore fra EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tyskland

Du kan også klikke her og se med på livestream via Badminton Europe TVTags: , , , ,
Kategori: , , , ,