Nu kan du købe billetter til årets største og sidste slag i Badmintonligaen. Semifinalerne og sidenhen guld- og bronzekampen spilles i Brøndby Hallen hhv. fredag den 17. april og lørdag den 18. april.

 

Klik her for at gå til ticketmaster.dk

For første gang skal Badmintonligaen afgøres i Final 4-formatet, og det sker over to dage i rap i april, hvor Vendsyssel, Højbjerg/ViaBiler, Solrød Strand og Greve står beredt til at give den hele armen.

Fredag den 17. april kæmper grundspillets fire tophold først og fremmest om de to eksklusive pladser i RSL Ligafinalen, der spilles om dagen derpå sideløbende med bronzekampen, som fredagens to taberhold, skal ud i.

Semifinalerne består af Greve mod Solrød Strand og Vendsyssel mod Højbjerg/ViaBiler.

Hidtil har årets liga i den grad været en tæt affære, og der bliver utvivlsomt smæk for skillingen, når den sidste slutspurt mod titlen som landets bedste badmintonhold sætter ind i Brøndby Hallen.

Vi glæder os til to bragende, bjergtagende danske badmintondage og håber at se så mange klub- og ligafans som muligt til kulminationen af årets sæson i den danske holdturnering.

Klik her for at købe dine billetter til RSL Final 4 2020