Til sommer afholder Badminton Europe sommerskole for talentfulde ungdomsspillere. Sommerskolen afholdes for sjette gang i træk i Slovenien og er en uges træningslejr. Sommerskolen byder i øvrigt også på træneruddannelser.

 

For 39. gang inviterer Badminton Europe talentfulde ungdomsspillere til deres årlige sommerskole, som strækker sig over en uges træningslejr. For sjette gang i træk afholdes sommerskolen i Podcetrtek, Slovenien. Sommerskolen er anbefalet for spillere i U-15 årgangen, men spillere født i 2005 eller 2008 kan også ansøge, om at komme med.

Ud over træningslejren for talentfulde ungdomsspilere, vil sommerskolen også byde på træneruddannelser. Nærmere betegnet, vil træneruddannelsen  være et BWF Level 2 Coach Education kursus.

Læs mere sommerskolen i Slovenien her

Der er dog maks plads til 48 spillere og 24 trænere på sommerskolen. Herudover har hvert medlemsland kun mulighed for at nominere 6 spillere til ugen i Slovenien.

Ansøgningsfristen for Badminton Europes sommerskole er den 31. marts 2020, og de forskellige ansøgere vil få svar i starten af april, om de er kommet med.

Selve sommerlejren vil foregå mellem 4. til den 11. juli. Herudover vil al træning foregå på engelsk, så det er et minimumskrav, at man kan engelsk.

Lyder det som noget for dig? Så ansøg her