Aros Junior Cup byder på ny U13-U19-spillere velkommen til denne historiske internationale badmintonbegivenhed. Tilmeld dig allerede nu og senest den 19. marts for at blive en del af det internationale fællesskab med dertilhørende niveau.

 

I år er det 20 år siden, at Aros Junior Cup for første gang slog haldørene op og bød 700 spillere fra hele verden velkommen. Kampene bliver kaldt ud på engelsk, men på banerne bliver der coachet på både svensk, tysk og indisk.

Nu har du mulighed for selv at deltage og spille mod danske såvel som internationale spillere fra den 9.-11. april.

Aros Junior Cup har været godt besøgt gennem årene og flere af nutidens store spillere har deltaget i turneringen. På stjernelisten finder du blandt andet OL-bronzevinderne i herredouble fra 2016 Marcus Ellis og Chris Langridge samt de danske herresinglespillere Anders Antonsen og Viktor Axelsen.

Turneringen er for U13AM, U15ME, U17E og U17/U19 M og er pointgivende for alle rækker. Så kunne du tænke dig at blive en del af dette internationale fællesskab, samt udvikle dit badmintonspil, er Aros Junior Cup helt sikkert noget for dig.

Tilmeld dig online på www.badmintonpeople.dk allerede i dag.

Tilmeldingsfrist: Senest torsdag den 19. marts 2020 for E-rækkespillere og 26. marts 2020 for M-rækkespillere.

Læs meget mere om Aros Junior Cup her og tjek turneringen Facebook her