Lodtrækning - Danmark - Badmintonphoto - Thomas & Uber Cup
Badmintonphoto

Hvem skal være Danmarks modstandere til Thomas & Uber Cup?

February 28, 2020 14:28 Skrevet af

(Opdateret 02.03.2020 grundet Ruslands afbud og tilgangen af Tyskland og Spanien)

De kvalificerede hold til Thomas & Uber Cup er fundet, men hvem skal møde hvem? Det finder vi ud af onsdag den 18. marts til den officielle Thomas & Uber Cup-lodtrækning.

 

Kina, Japan, Indonesien, Malaysia, Thailand og Sydkorea er blot nogle af de 19 nationer, som har kvalificeret sig til verdensmesterskaberne for herre- og damelandshold i Aarhus den 16.-24. maj.

Vil du være en del af det første verdensmesterskab for herre- og damelandshold på europæisk grund nogensinde? Så køb din billet til Danmarks åbningskampe her

Som værtsnation og vinder af EM for både herre- og damelandshold er Danmark kvalificeret, og de to landshold er klar til at trække i den rød-hvide nationaldragt i Ceres Arena.

Men hvem skal de møde, når de spiller åbningskamp lørdag den 16. maj? Det skal vi finde ud af ved den officielle Thomas & Uber Cup-lodtrækning, som afholdes i Aarhus Rådhus onsdag den 18. marts.

Klik her for at se hvornår Danmark spiller sine landskampe ved Thomas & Uber Cup på hjemmebane i Aarhus

Landsholdene har hver især kvalificeret sig via de kontinentale holdmesterskaber og deres verdensranglisteplacering.

Få det fulde overblik over de kvalificerede lande til henholdsvis Thomas & Uber Cup her:

Danmark - Thomas & Uber Cup- Lodtrækning - Kvalificerede hold - Mesterskaber - BWF

Det er første gang nogensinde, at Danmark vinder Thomas & Uber Cup-værtskabet. Thomas Cup, VM for herrelandshold, har dog tidligere været i Europa. Her skal vi 36 år tilbage for at finde den seneste europæiske vært for dette mesterskab, hvor England var værter. Men det er første gang, at Thomas & Uber Cup som samlet mesterskab spilles i Europa.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,