Cheflandstræner Kenneth Jonassen om All England: – Vi skal præstere på allerhøjeste niveau kontinuerligt

March 6, 2020 14:12 Skrevet af

En af årets helt store turneringer: Super 1000-turneringen All England venter fra på onsdag. Som altid er turneringen stærkt besat, og det kræver derfor ifølge cheflandstræner Kenneth Jonassen, at de danske spillere er klar fra start, hvis forhåbningerne om dansk deltagelse i weekenden skal indfries.

 

Når den prestigefyldte turnering All England begynder onsdag, er det altafgørende, at de danske spillere har et kontinuerligt højt niveau.

Sådan lyder meldingen fra cheflandstræner Kenneth Jonassen, der sammen med landstræner Jakob Høi og assisterende landstræner Thomas Stavngaard er rejst til Birmingham med de danske spillere.

– Turneringen er som altid exceptionelt stærkt besat, og vi vil jo rigtig gerne være med i weekenden. Det kræver, at vores spillere præsterer på allerhøjeste niveau kontinuerligt. Vores lodtrækninger i år gør også, at vi skal ud at spille på højeste niveau allerede fra start, siger Kenneth Jonassen.

Og optakten til All England har da også for de fleste spilleres vedkommende været god trods aflysningen af German Open i sidste uge på grund af coronavirus.

–  For enkle spillere har det (aflysningen, red.) haft en ret stor indvirkning, i og med de i deres sæsonplan havde planlagt at skulle spille German Open. Men mange af de prioriterede spillere havde valgt på forhånd ikke at skulle derned og spille, og derfor har vi i den sidste uge, hvor German Open har været aflyst, virkelig kunne prioritere de spillere, der skal til All England, siger cheflandstræner Kenneth Jonassen, og tilføjer:

– Alle spillere har egentlig mere eller mindre spillet rigtig meget gennem de sidste par måneder, og nu har vi haft to-tre uger herhjemme, hvor vi har kunne forberede os i detaljen.

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til coronavirussens udvikling i forhold til egne arrangementer.

Selvom der i øjeblikket bliver talt meget om coronavirus, forholder Kenneth Jonassen og resten af den danske stab sig til de informationer, de får givet, og i stedet er det fulde fokus rettet mod All England.

Her er forventningerne fra cheflandstræneren klare.

– Vi vil altid gerne have nogle med i weekenden. Derudover håber jeg selvfølgelig også på at få de her små overraskelser, hvor vi kan præstere mod nogle af de højere rangerende spillere, og så vil det være dejligt at se nogle positive takter fra de spillere, som er på vej tilbage fra et lille skadesforløb, lyder svaret fra Kenneth Jonassen.

Hør hele interviewet med Kenneth Jonassen ovenfor, og få et indblik i, hvordan den danske trups optakt og forberedelser har været forud for All England.Tags: , ,
Kategori: , , ,