Ser du lige så meget frem til Thomas & Uber Cup, som vi gør? Og vil du dele denne oplevelse med dine klubkammerater? Så er det nu, du skal slå til. Køb 20 billetter eller mere til den fedeste klubtur og få 15 procent i rabat.

 

Jubelbrølet indfanger Ceres Arena. Kroppen er ved at eksplodere af glæde. Dine klubrammerater ryger i armene på hinanden. Det her er et minde, du ved, vil forblive i din bevidsthed.

Sådan bliver det forhåbentlig den 16.-24. maj i Aarhus, når Danmark spiller for sejr til Thomas & Uber Cup.

Husk at du kan følge Thomas & Uber Cup-lodtrækningen live på Badminton Danmarks platforme på onsdag den 18. marts klokken 14.00 fra Aarhus Rådhus

Du har nu en oplagt mulighed for at dele det første Thomas & Uber Cup-mesterskab på dansk grund nogensinde med dine klubkammerater. Skab en klubtur med minimum 20 klubmedlemmer og få 15 procent i rabat på det samlede køb.

For at få adgang til rabatten skal du ringe eller skrive en mail til ticketmaster og fortælle dem, at du ønsker at skabe en klubtur til Thomas & Uber Cup i Ceres Arena, Aarhus.

Ticketmaster-telefonnummer: 70 15 65 65
Tickemaster-mail: servicecenter@ticketmaster.dk

OBS. Købet af 20 billetter skal være til samme spilledag. Du kan ikke købe fem billetter til torsdag, fem billetter til fredag, fem til lørdag og fem til søndag. Det skal være 20 billetter eller flere til den samme spilledag.

Er du blot interesseret i en billet til dig og/eller dine nærmeste? Så klik her for at købe billet

Det er første gang nogensinde, at Danmark skal afholde Thomas & Uber Cup-mesterskabet, og at det som et samlet mesterskab spilles i Europa.

Thomas Cup og Uber Cup har hver for sig været afholdt i Europa. Hvad Thomas Cup angår, skal vi 36 år tilbage for at finde den seneste europæiske vært for dette mesterskab, hvor England var værter. England var også værter for det første Uber Cup-mesterskab tilbage i 1956-1957.

Danmark var det første ikke-asiatiske land til at vinde Thomas Cup, da herrelandsholdet vandt i 2016.

Thomas & Uber Cup afholdes i Ceres Arena i Aarhus fra den 16.-24. maj.