Denmark Open - Danisa - VICTOR - Odense - Arena - Main Hall - Hal - Tilskuere - Viktor Axelsen - Chen Long - Allan Høgholm
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Billetsalget til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR er skudt i gang

March 11, 2020 12:00 Skrevet af

Skal du med til Danmarks største internationale badmintonfest? Så er det nu, du skal ud af fjerene, for billetsalget til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR er officielt smashet i gang.

 

Verdens næstældste badmintonturnering slår atter dørene op i Odense Idrætspark for klodens stærkeste badmintonspillere i uge 42.

Foruden store stjerner som Viktor Axelsen, Chen Long, Tai Tzu Ying og mange flere, er du, kære læser, inviteret til landets største internationale badmintonfest.

Det er til gengæld om at komme ud af fjerene, hvis du vil med. Billetsalget er fra og med i dag skudt i gang, men erfaringen fra de seneste år viser, at der ikke skal mange blink til, før flere af billethylderne er solgt ud.

Klik her for at se alle billetmulighederne til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

Sidste år var det gigantnavne inden for sporten såsom Kento Momota, Tai Tzu Ying og Kevin Sukamuljo/Marcus Gideon, der løb med titlerne ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Viktor Axelsen var tæt på, men han måtte se finalepladsen glippe, da han tabte sin semifinale mod Chen Long.

Det er ikke på forhånd til at garantere tilsvarende drama og overraskelser på banen, men vi har til gengæld ingen kvaler med at garantere storartede badmintonoplevelser – fra tilskuerrækkerne og hele vejen rundt om arenaen i H.C. Andersens by.

For de mindste er der som altid chance for at støde ind i sportens største stjerner og få sig en autograf eller en selfie. Arenaen byder desuden på kids zone med blandt andet virtual reality, sumobrydning, rodeotyr, servekonkurrence og meget mere.

For det lidt ældre segment er der mulighed for at få sig en oplevelse, der går ud over det sædvanlige. Tag blot et kig på vores VIP-tilbud, der byder på en luksuriøs lounge med en lækker brunchbuffet, snacks og drikkevarer og ikke mindst arenaens bedste pladser bag badmintonbanerne.

Klik her for at blive klogere på vores VIP-tilbud

DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR er blevet afviklet siden 1935. Det er 12. år i streg, at den ærefulde og historiske turnering spilles i Odense Idrætspark.

DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR spilles fra 13.-18. oktober, og vi glæder os allerede til at byde alle velkommen.Tags: , ,
Kategori: , ,