Ældre - Sundhed - Verdens Sundeste Idrætsform - Badminton - Livsglæde
Emil Lyders, Badminton Danmark

78-årige Bente Ewald er et bevis på, at badminton er for alle – hele livet

March 28, 2020 09:00 Skrevet af

Badminton er en af verdens sundeste idrætsgrene såvel fysisk som mentalt. Sporten kan dyrkes hele livet, og det er der stadig flere, der gør. En af dem er Bente Ewald, som spiller på sin halvfjerdsindstyvende sæson og ikke har planer om at drosle ned på fjerdaskeriet.

 

Ketchersport er verdens sundeste idrætsform.

Det viser et britisk studie fra 2016, publiceret i British Journal of Sports Medicine, hvor over 80.000 personer i alderen 20-98 år deltager.

Og måske fordi det blandt andet er med til at styrke knoglerne og nedsætte risikoen for hjertekarsygdomme, er det så populær en sport blandt den danske befolkning – såvel unge som ældre.

78-årige Bente Ewald er et bevis på, at badminton er for alle, hele livet. Hun spiller nemlig på sin halvfjerdsindtyvende sæson, og planerne om at lægge ketcheren på hylden har ingen nær fremtidsudsigt.

Du kan møde Bente Ewald, der fortæller om, hvorfor hun stadig efter så mange år elsker at spille badminton, og hvorfor badminton er for alle – hele livet. Det er alt sammen i vores 90-års jubilæumsmagasin lige her.Tags: , , , ,
Kategori: , ,