I denne episode af ‘Badminton Danmark Podcast’ har vi fokus på hjemmetræning. Vi får besøg af landsholdsspillerne Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Julie Dawall Jakobsen, der fortæller om, hvordan de forsøger at holde formen ved lige. Og så gæster Team Danmarks fysiske træner Mads Brink Hansen også, hvor han fortæller mere om hjemmetræning og giver gode tips. Lyt med!

 

Hvad gør man som landsholdsspiller, når træningen på det Nationale Elitetræningscenter er lukket ned?

Netop dette emne er i centrum for dagens podcast, hvor vi b.la får besøg af landsholdsspillerne Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Julie Dawall Jakobsen, der begge giver et unikt indblik i deres nuværende hverdag, og hvordan de forsøger at holde formen ved lige med hjemmetræning. Så gæster Team Danmarks fysiske træner Mads Brink Hansen (aka. Styrkemads) også vores digitale studie. Han hjælper landsholdsspillerne med deres hjemmetræning og giver i dagens episode også en masse gode tips til ens egen hjemmetræning.

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig lækker lyd af fjer.

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

I dette podcastafsnit kan du høre:

– Landsholdsspiller Hans-Kristian Solberg Vittinghus, der fortæller om hvordan han forsøger at holde formen ved lige med hjemmetræning og om hvad hele coronasituationen betyder for ham og hans fremtidige karriere
– Team Danmarks fysiske træninger Mads Brink Hansen (aka. Styrkemads), der giver et indblik i landsholdsspillernes hjemmetræningsprogrammer og hvordan man laver sin egen hjemmetræning
– Landsholdsspiller Julie Dawall Jakobsen, der også giver et indblik i, hvordan hun forsøger at holde formen ved lige med hjemmetræning og hvordan hun forsøger at få tiden til at gå med kreative projekter

Læs også: Nye datoer fastlagt for Badminton Danmarks mesterskaber og turneringer

Badminton Danmark Podcast vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og forhåbentligt spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak for alle jeres gode spørgsmål til dagens podcast, dem sætter vi stor pris på!

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.