OBS.! DER ER UDSOLGT AF DE TO GRATIS AIRBADMINTON-BOLDE!

Savner du også at spille badminton, mens hallerne er lukket ned? Så skal du prøve det splinternye spilkoncept AirBadminton, som giver dig den rigtige følelse af badminton – bare udenfor. AirBadminton spilles med en specieludviklet bold, som er lavet til udendørs brug, og den bold har du nu mulighed for at bestille HELT GRATIS. Se hvordan her.

 

Hallerne er lukket. Klubben er lukket. Skolen er lukket. Stort set alt er lukket i disse dage grundet coronavirus, og det gør det svært for badmintonelskere at spille badminton.

Men nu giver Badminton Danmark og DGI Badminton dig muligheden for at spille din elskede sport udendørs.

Det internationale badmintonforbund BWF har udviklet en speciel bold, som er udviklet til udendørs badminton. Hvor en fjerbold hurtigt bliver taget af vinden, og plastikbold ikke giver helt den ”rigtige” badmintonfølelse, gør denne nye AirBadminton-bold det nu muligt at nyde vores yndlingssport udendørs.

Og det er jo netop det, vi har lyst til i disse dage, hvor alle indendørsfaciliteter er lukket.

UDSOLGT! Kunne du tænke dig at spille AirBadminton som en af de første i Danmark overhovedet? Så klik her for at bestille to stk. AirBadminton-bolde

De to AirBadminton-bolde kan bestilles gratis af de første 100 bestillere efter først-til-mølle-princippet. Du skal selv betale forsendelsesomkostninger.

Bliver boldene udsolgt, vil det være muligt at købe AirBadminton-boldene her

Vi håber, at du vil være med til at dele dine øjeblikke med AirBadminton, når du har bestilt to AirBadminton-bolde gratis. Vi vil nemlig meget gerne bede dig om at dele dine kampe, dit spil eller din leg med AirBadminton med os på de sociale medier, så andre badmintonelskere også kan blive inspireret af din måde at spille AirBadminton på.

Det kan du gøre ved at lave et opslag på Badminton Danmarks eller DGI Badmintons Facebook-sider eller tagge os på et billede eller i en story på Instagram. Se her, hvor vi hører hjemme:

Klik her for at komme til Badminton Danmarks Facebook-side

Klik her for at komme til DGI Badmintons Facebook-side

Tag Badminton Danmark på Instagram: @Badmintondenmark

Vi glæder os rigtig meget til at se dine videoer og billeder. Rigtig god fornøjelse med AirBadminton.

Bemærk: Husk i disse tider, hvor vi alle skal bidrage til at inddæmme coronavirus, at bolden kan være smittebære. Vær derfor opmærksom på de gældende anbefalinger for hygiejne og samvær, når du bruger dine nye bolde.

Husk at holde dig opdateret på coronasmitte.dk angående coronavirus og COVID-19.