Emil Lyders - Badminton Danmark - Telefon - Hovednummer - Artikelbillede
Emil Lyders, Badminton Danmark

Klubhjælp: Få råd og vejledning til klubbens økonomi

April 8, 2020 13:31 Skrevet af

Badminton Danmark er meget bevidste om, at det kan være en udfordring for klubber og foreninger at få enderne til at nå sammen i de kommende måneder. Derfor opfordrer vi klubber og foreninger til så tidligt som muligt at kontakte Badminton Danmarks administration for råd og vejledning til en fælles løsning mellem Badminton Danmark og den enkelte klub eller forening.

 

Den aktuelle coronakrise, som vi endnu slet ikke kender det fulde omfang eller varighed af, har allerede og vil fortsat påvirke rigtig mange af Badminton Danmarks klubber og foreninger – ikke mindst økonomisk.

Mange er allerede afskåret muligheden for at tjene penge til klubkassen i kraft af aflyste turneringer, mange går også glip af budgetteret indtægter i kraft af de mange aflyste koncerter, festivaler, kræmmermarkeder, byfester og tilsvarende Open Air arrangementer, hvor medlemmerne typisk tjener penge til klubben ved at arbejde frivilligt.

Derfor står Badminton Danmark til rådighed med råd og vejledning for at nå en fælles løsning klubben/foreningen og forbundet imellem, som kan være med til at hjælpe klubben eller foreningen gennem den kommende tid.

Herudover skal man være opmærksom på de hjælpepakker, som regeringen og senest Kulturministeriet i samarbejde med Folketingets øvrige partier har stillet til rådighed for idrætslivet. Senest har Kulturministeriet stillet 46 mio. kr. til rådighed for DIF og DGI, som skal hjælpe de lokale idrætsforeninger, som netop måtte have mistet indtægter grundet aflysning af arrangementer og lignende.

Har din klub eller forening behov for hjælp eller rådgivning, så kontakt Badminton Danmarks Økonomiudvalg ved administrationschef, Kristian Bonde, på følgende kontaktdata:

Kristian Bonde
krtb@badminton.dk
Mobil 30 59 11 26

 

Husk at du kan læse meget mere om, hvordan COVID-19 påvirker badmintonsporten i Danmark herTags: , , , ,
Kategori: , , ,