Karin Juel, Badminton Danmark

‘Badminton Danmark Podcast’ sætter fokus på sportspsykologien: Lyt med!

April 20, 2020 08:54 Skrevet af

I dette podcastafsnit sætter ‘Badminton Danmark Podcast’ skarpt fokus på sportspsykologien. Vi får besøg af Team Danmarks sportspsykologiske konsulent Anders Flemming Bendixen, der gør os klogere på sportspsykologien og kommer med 5 gode råd til, hvordan man kan forbedre sig på det sportspsykologiske aspekt. Så fortæller landsholdsspiller Sara Thygesen om, hvordan hun arbejder med sportspsykologien til dagligt. Lyt med!

 

Lyt til dagens afsnit om sportspsykologi her

Hvad er sportspsykologi, hvor vigtigt er det og hvordan bruger en landsholdsspiller sportspsykologien til at forbedre sine præstationer?

Det er blandt andet de spørgsmål, som denne episode af ‘Badminton Danmark Podcast’ tager fat på. Team Danmarks sportspsykologiske konsulent Anders Flemming Bendixen, gør os klogere på de forskellige aspekter af sportspsykologien og hvordan han til daglig hjælper Danmarks bedste badmintonspillere med sportspsykologien. Så giver han også fem gode råd til, hvordan man kan bruge sportspsykologien til at blive en bedre atlet.

Landsholdsspiller Sara Thygesen gæster også dagens podcastepisode, hvor hun fortæller om, hvordan hun til daglig bruger sportspsykologien til dagligt og hvordan det hjælper hende med at blive en bedre badmintonspiller.

Her kan du finde gode mindfulness-øvelser fra Team Danmark

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi sætter fokus på et meget vigtigt aspekt i, hvordan man bliver en god badmintonspiller.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,