Poul-Erik Høyer vandt OL-guld i Atlanta i 1996, som den eneste danske badmintonspiller hidtil, men alligevel er det måske semifinalesejren, der står prentet i de flestes hukommelse. For hvem husker ikke jubelscenen, hvor han falder på knæ og flår sin t-shirt i stykker?

 

Poul-Erik Høyer skrev sig ind i historiebøgerne, da han som den første og eneste danske badmintonspiller nåede helt til tops ved de olympiske lege i Atlanta 1996.

Dén præstation glemmer vi aldrig. Men vi glemmer heller aldrig hans legendariske jubelscene, da han vinder semifinalen. Poul-Erik Høyer kaster sig på knæene og flår sin trøje i stykker i ren glædesrus.

I vores jubilæumsmagasin nedenfor kan du mindes det fantastiske øjeblik og høre, hvordan Frank Olsson husker tilbage på den olympiske jubelscene og Poul-Erik Høyers præstation.