I år fylder Badminton Danmark 90. Derfor skal vi i denne uges podcastepisode se tilbage på flere af de største øjeblikke med Badminton Danmark. Vi tager også en tur forbi forbi det digitale badmintonmuseum. Sidst kigger vi ind i spådomskuglen med Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen, og ser, hvad der ligger i fremtiden. Lyt med! 

 

Lyt til dagens jubilæums-podcast her

90 år. Så længe har Badminton Danmark eksisteret.

I dagens podcast fejrer vi Badminton Danmarks flotte jubilæum, hvor vi ser tilbage på flere af de største øjeblikke sammen med den tidligere præsident for europæisk badminton, vicepræsident for BWF og badmintonhistoriker Torsten berg.

Vi tager også en tur i det digitale badmintonmuseum med muséets formand Ole Jacobsen. Sidst skal vi se fremad i spådomskuglen med Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

Klik her og besøg det digitale badmintonmuseum

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi sætter fokus på et meget vigtigt aspekt i, hvordan man bliver en god badmintonspiller.

Herunder kan du klikke dig gennem tidslinjen og opleve 5 af de mest uforglemmelige øjeblikke gennem de seneste 90 år!

Find hele jubilæumsmagasinet her

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.