Karin Juel, Badminton Danmark

‘Badminton Danmark Podcast’ zoomer ind på den danske herredoublesituation: Lyt med!

maj 6, 2020 08:00 Skrevet af

I dagens podcastafsnit zoomer vi ind på den danske herredoublesituation. Vi får digitalt besøg af Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom, der giver os en status på den nuværende herredoublesituation, efter at Mathias Boe i sidste måned stoppede hans imponerende karriere. Så fortæller Jens Meibom også, hvilke kortsigtede og langsigtede planer, der ligger i fremtiden for dansk herredouble. Lyt med!

 


Lyt til dagens afsnit om herredoublesituationen her

Efter en forlænget weekend, er ‘Badminton Danmark Podcast’ klar med en dugfrisk episode!

I Danmark har vi altid haft stor succes i herredoublekategorien med en perlerække af store resultater og fantastiske par. I sidste måned valgte Mathias Boe, der er en af de mest vindende danske herredoublespillere gennem tiden med 54 titler, at stoppe karrieren, og hans makker Mads Conrad har også fortalt, at han stopper sin flotte karriere efter det kommende Thomas Cup, der skal afholdes til oktober i Aarhus.

Status er nu, at vi har en dansk herredouble på topplan i Kim Astrup/Anders Skaarup, men hvor langt er der ned til næste par – og hvordan ser fremtiden ud for dansk herredouble?

Vi har i dag inviteret Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom, i studiet til en snak om herredoublesituationen og for at få et indblik i, hvordan Badminton Danmark arbejder i fremtiden vil få flere herredoublepar i verdensklassen.

Læs også: Mathias Boe stopper sin imponerende karriere

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi zoomer ind på herredoublesituationen.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , , , ,