Badmintonsportens fremtid - Bo Jensen - spådom - muligheder - udfordringer
Emil Lyders, Badminton Danmark

Åbning af badmintonsporten i fase to og tre

May 8, 2020 11:14 Skrevet af

Badminton Danmark arbejder lige nu på højtryk for at få uddybet og specificeret, hvad genåbningen af Danmark i fase to og tre betyder for badmintonsporten. Det sker på baggrund af statsministerens pressemøde i går og den efterfølgende aftale mellem Folketingets partier. Badminton Danmark håber at kunne melde klart ud på onsdag den 13. maj.

 

På statsministerens pressemøde i går (torsdag den 7. maj) kom det frem at professionel idræt må åbne, og efterfølgende blev Folketingets partier enige om en tredje fase, hvor indendørs idræts- og foreningsliv må åbne pr. 8. juni.

Hvad det nøjagtigt kommer til at betyde for badmintonsporten er endnu uvist. Badminton Danmark arbejder derfor på højtryk for at få udpenslet, hvad det giver af muligheder for at få badmintonklubber og -foreninger til at åbne igen.

Genåbningen af Danmark i fase to og tre med fokus på professionel idræt og indendørs idræts- og foreningsliv har betydning for klubbernes og foreningernes mulighed for at påbegynde træningen igen, men det har også indvirkning på Badminton Danmarks events såsom RSL Final 4 (slutspillet i Badmintonligaen), RSL UDM og RSL DMU.

Badminton Danmark håber på at komme med en udmelding omkring alt dette på onsdag den 13. maj.

Allerede nu har Badminton Danmark lagt sine anbefalinger til henholdsvis udendørs og indendørs træning ud. Anbefalingerne og retningslinjerne for indendørs træning kan naturligvis først tages i brug, når de indendørs træningsfaciliteter åbner igen, og de kan blive ændret som følge af myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Find Badminton Danmarks anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med coronavirus, COVID-19, her:

Anbefalinger til udendørs badmintontræning

Bliv klar til badmintontræningen når indendørsfaciliteterne åbner op igen

Overblik: Sådan forholder Badminton Danmark sig til coronavirussens udvikling i forhold til sporten i Danmark

Nye datoer fastlagt for Badminton Danmarks mesterskaber og turneringerTags: , , ,
Kategori: , ,