Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen fortæller om karrierens største højdepunkter, lyt med!

May 12, 2020 08:53 Skrevet af

I dagens podcastafsnit får vi fornemt besøg af de tidligere internationale badmintonstjerner: Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. De fortæller om de største øjeblikke fra deres damedoublekarriere, livet efter deres internationale badmintonliv, sjove insider-historier, gode råde til fremtidens stjerner og meget meget mere. Lyt med!

 

Lyt til dagens podccast med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen her

Som situationen er lige nu, så er alle badmintontuneringer sat på pause, og det samme gælder for al andet sport. Vi er rigtig mange der savner sport og i særdeleshed badminton. I dag skal vi dog have lidt at glæde os over! I dagens udsendelse får vi nemlig digitalt besøg af de tidligere superstjerner i dansk badminton: Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, hvor vi skal se tilbage på flere af deres allerstørste badmintonøjeblikke!

Badminton Danmarks Sportschef, Jens Meibom, har tidligere kaldt dem Danmarks ubetinget bedste damedouble nogensinde. Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har gennem en lang årrækkeværet været blandt verdens allerbedste damedoubler, og samtidig har de hver for sig også haft fantastiske karriere i hver deres mixeddouble-konstellation. Lyt med og hør dem fortælle om deres største øjeblikke, livet efter deres internationale badmintonliv, sjove insider-historier, gode råde til fremtidens stjerner og meget meget mere.

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi har besøg af en af Danmarks absolut bedste damedoubler gennem tiden.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Podcast eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der der har sendt gode spørgsmål ind, og tak til alle der lytter med!

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , ,
Kategori: , , , , ,