Badminton Challenge: Udfordre dig selv, din klub og familie

May 15, 2020 08:48 Skrevet af

Badminton Danmark har samlet tre øvelser i en Badminton Challenge 1, som du kan udfordre dig selv, din familie, dine holdkammerater eller andre med, mens vi venter på, at hallerne åbner op den 8. juni. Se den første øvelse i videoen foroven og tjek resten af Badminton Challenge 1-øvelserne ud på vores Youtube-side. På vores Youtube- samt Facebook-side vil vi løbende opdatere med flere Badminton Challenges. 

 

Mangler du lidt at øve dig på eller udfordre dine badmintonevner med, mens hallerne er lukket? Så giver vi i Badminton Danmark dig her en Badminton Challenge, som du kan udfordre dig selv og dine nærmeste med.

Den første challenge hedder Badminton Challenge 1 og indeholder tre øvelser. Se om du kan klare dem, og i så fald hvor mange du kan tage i træk, før bolden rører jorden.

Klik her for at se alle øvelserne i Badminton Challange-playlisten

Rigtig god fornøjelse og kamp mellem dig og dine nærmeste udfordrere.Tags: , ,
Kategori: , , ,