VM 2009 - Indien - verdensmestre - mixeddouble - guld - glæde - Kamilla Rytter Juhl - Thomas Laybourn
Badmintonphoto

VM i 2009: De undertippede verdensmestre

maj 15, 2020 11:00 Skrevet af

I 2009 vandt Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl VM-guld i Indien som blot det fjerde danske mixeddoublepar. Parret der ellers kun var seedet til kvartfinalen overraskede flere gange i turneringen og strøg helt til tops. 

 

VM i 2009. Guld til Danmark i mixeddoublerækken. Enestående.

Vi glemmer aldrig, da Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl besejrede det ene toppar efter det andet ved VM i 2009 og sikrede dansk VM-guld.

Tag et kig i vores jubilæumsmagasin nedenfor, hvor du blandt kan læse mere om triumfen og få en rørende kommentar fra Christinna Pedersen, partner og damedoublemakker til Kamilla Rytter Juhl.Tags: , , , , , , ,
Kategori: , , , ,