Frederiksberg Hallerne - Final 4 - Ligafinalen - Badmintonliga - Skovshoved - Joachim Fischer - Pokal - Titel - Glæde - Lars Rønbøg - Oplevelse
Lars Rønbøg, Badminton Danmark

Skovshoved og Værløse kan blive nye klubber i RSL Final 4

May 19, 2020 11:03 Skrevet af

Med afbud fra Greve og Vendsyssel til RSL Final 4 modtager Skovshoved og Værløse en invitation til at deltage i Badmintonligaens finaleevent den 19.-20. juni.

 

Greve og Vendsyssel har meldt afbud til RSL Final 4, og af den grund har Badminton Danmarks hovedbestyrelse valgt at invitere Værløse og danmarksmestrene fra 2017 og 2018 Skovshoved ind som nye deltagere af det første Final 4 nogensinde. Det bliver de, fordi de sluttede som nummer fem og seks i Badmintonligaens grundspil.

– Vi glæder os over at kunne invitere Skovshoved og Værløse til RSL Final 4 og håber, de positivt vil deltage. Når nu Sundhedsmyndighederne har givet grønt lys til en sundhedsmæssig forsvarlig afvikling, er det vigtigt at få sendt optimisme og tro på fremtiden ud til både fans, medlemmer og klubber. Med RSL Final 4 har vi en fantastisk mulighed for at markedsføre og eksponere vores fantastiske sport og klubbadminton, og det glæder vi os til at vise, siger Badminton Danmarks formand, René Toft og fortsætter.

– Vi er meget ærgerlige over Greve og Vendsyssels afbud, og samtidigt er vi uforstående overfor deres anklager om, at vi spiller hasard med spillernes helbred. Det er på ingen måde tilfældet. Badminton Danmark tager alle deltageres sikkerhed og sundhed meget alvorligt og vil udover at følge Sundhedsmyndighedernes krav og restriktioner 100 procent gøre alt for i samarbejde med klubber at betrygge eventuelle spilleres bekymringer bedst muligt, siger René Toft.

Læs også: Glæd jer: RSL Final 4 spilles

Højbjerg/ViaBiler endte som nummer tre i grundspillet og er dermed det højest placerede hold i RSL Final 4. Derfor får klubben muligheden for først at vælge sin modstander i semifinalen blandt Skovshoved og Værløse ved disse klubbers positive deltagelse. Solrød Strand er det sidste hold til at deltage i RSL Final 4.

Klubberne indkaldes hurtigst muligt til møde om praktik, proces, sundhed og sikkerhed.

RSL Final 4 afholdes i Brøndby Hallen den 19.-20. juni 2020 – dog uden tilskuere.Tags: , , , , , ,
Kategori: , ,