Badminton Danmark har samlet tre nye øvelser i Badminton Challenge 3. Se dem i videoen foroven og prøv at se, om du kan komme igennem og forbi gyngerne. På vores Youtube-playliste finder du øvelserne fra Badminton Challenge 1 og 2, og vi vil løbende opdatere med flere Badminton Challenges. 

 

Vi går en forlænget pinseweekend i møde, og det giver gode muligheder for at træne på et par challenges. Så hvis du mangler en udfordring, har vi den til dig.

Det eneste du skal bruge er et par gynger og en væg. Når du har det, kan du se, om du kan klare Badminton Challenge 3 ligesom Jeppe Marsengo Thygesen, som har sendt os sine videoer. Mange tak for det, Jeppe.

Klik her for at se alle Badminton Challenge-øvelserne i Badminton Challange-playlisten på Youtube

Rigtig god fornøjelse og kamp mellem dig og dine nærmeste udfordrere.