I dagens podcast ser vi tilbage på en fantastisk bedrift i dansk badminton historie: nemlig Steen Fladberg og Jesper Helledies VM-guld på hjemmebane i 1983. Vi får vi besøg af den ene halvdel af VM-guldvinderne fra 83, nemlig Steen Fladberg. Lyt med! 

 

Lyt til dagens afsnit om VM-guldet i 1983 her

Så er der igen nyt fra ‘Badminton Danmark Podcast’!

Året er 1983 og der er for første gang nogensinde badminton VM på dansk grund, nærmere betegnet København. Det endte med en historisk guldmedalje til Danmark i herredouble, da Steen Fladberg og Jesper Helledies vandt over et engelsk par i finalen og derefter kunne lade sig hylde, som de første verdensmestre på dansk grund nogensinde!

I dagen udsendelse, får vi besøg af den ene halvdel af VM-guldvinderne fra 83, nemlig Steen Fladberg. Sammen skal vi se tilbage på VM-sejren fra 83, hvor Steen kommer med gode anekdoter og meget mere. Det gør vi selvfølgelig i anledning af, at Badminton Danmark i år fylder 90, og det skal selvfølgelig fejres, ved at se tilbage på flere et af de største øjeblikke.

Herunder kan du læse mere om VM-guldet i 1983 i vores jubilæumsmagasin

Find hele jubilæumsmagasinet her

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi ser tilbage på VM-guldet fra 1983.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.