Badminton Challenge 4: Ram igennem en rullende taperulle

juni 12, 2020 08:31 Skrevet af

Badminton Danmark kommer her med Badminton Challenge 4. Vi har modtaget en video fra Esben Axø med et fedt trick, som du kan øve dig på. Se det i videoen foroven og prøv at se, om du kan ramme igennem den rullende taperulle. På vores Youtube-playliste finder du øvelserne fra Badminton Challenge 1, 2 og 3, og vi vil løbende opdatere med flere Badminton Challenges. 

 

Er du klar til Badminton Challenge 4? Så find en rulle tape frem, grib ketcheren og hav bolden parat. Esben Axø har sendt os en video med et fedt trick, som du kan øve dig på i weekenden. Udfordre dig selv, din familie, dine venner, klubkammerater eller andre for at se, om du kan slå dem.

Mange tak til Esben for videoen til os og godt gået.

Klik her for at se alle Badminton Challenge-øvelserne i Badminton Challange-playlisten på Youtube

Rigtig god fornøjelse og kamp mellem dig og dine nærmeste udfordrere.Tags: , ,
Kategori: , , ,