Karin Juel, Badminton Danmark

‘Badminton Danmark Podcast’ varmer op til RSL Final-4: Lyt med!

June 16, 2020 10:04 Skrevet af

I dagens podcast varmer vi op til weekendens RSL Final-4 stævne, hvor Danmarks bedste klubhold skal kåres. Vi får besøg af to landsholdsspillere og RSL Final-4 deltagere: Solrød Strands Maiken Fruergaard og Højbjerg/ViaBilers Line Kjærsfeldt. De fortæller om deres forventninger til weekendens stævne, og om hvordan det bliver at spille professionelle badmintonkampe igen. Lyt med!

 

Klik her og lyt til dagens podcast på din foretrukne platform

Ventetiden er endelig forbi, og der skal nu igen spilles professionel badminton. Over den kommende weekend skal Danmarks bedste klubhold kåres ved det første RSF-final-4-stævne nogensinde. Det varmer vi selvfølgelig op til med en dugfrisk podcast.

I dagens afsnit får vi besøg af to Final-4 deltagere og landsholdsspillere, nemlig Solrød Strands Maiken Fruergaard og Højbjerg/ViaBilers Line Kjærsfeldt. De fortæller begge om deres forventninger til weekendens stævne, og hvordan det bliver at komme i kamp igen efter en lang pause.

Klik her og køb din billet til RSL Final-4 her

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi varmer op til weekendens RSL Final-4 stævne.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , , ,