Igennem hele sæsonen er der blevet kæmpet – både på og uden for banen. På banen har det sportslige selvsagt været i fokus. Hvor det for to af semifinalisterne har været gode, vigtige og overraskende sejre, der har sikret, at målsætningen om at nå RSL Final 4 er indfriet, blev det for de to øvrige et ydmygt ’ja tak’, der giver dem mulighed for at spille med om medaljer. Men uden for banen kæmpes andre vigtige kampe for, at klubben kan præstere, og selvom betydningen af og forudsætningen for en plads i RSL Final 4 ikke er ens, så er det en oplagt mulighed for at vise klubben frem. Sådan lyder det fra de fire formænd.

 

Læs hele artikle her i Badminton Danmarks RSL Final 4-program:

Klik her for at læse mere om RSL Final 4

Sikre dig billet til RSL Final 4 og se nogle af landets største badmintonprofiler – klik her

Alle kampe fra RSL Final 4 kan også ses direkte på TV 2 SPORT.