Turneringer - Holdturnering - Nationale holdmesterskaber - Lars Møller - DIF - Badmintonligaen - Guldkampen - Badmintonligaen - Ligafinalen - Ligafinale - guldmedaljer - medaljer - Final 4 - DIF - RSL Final 4 -
Lørs Møller, Badminton Danmark

Ingen coronasmittede i de fire RSL Final 4-klubber

June 19, 2020 08:24 Skrevet af

Badminton Danmark har i samarbejde med KMD og Qlife testet samtlige RSL Final 4-spillere og øvrigt klubpersonale for COVID-19 i mandags og onsdags. Alle tests er bekræftet negative.

 

For at sikre en sundhedsmæssig ansvarlig afvikling af RSL Final 4 har Badminton Danmark indgået et samarbejde med KMD og Qlife om at teste spillere, ledere og trænere i Højbjerg/ViaBiler, Solrød Strand, Skovshoved og Værløse, som fra i dag deltager i RSL Final 4.

De mange tests blev foretaget i mandags og onsdags, og de har alle vist sig at være negative. Dermed kan klubberne stille fuldt hold, med mindre de er blevet ramt af andre sygdomme eller skader.

Sikre dig billet til RSL Final 4 og se nogle af landets største badmintonprofiler – klik her

RSL Final 4 afholdes fredag d. 19. juni og lørdag d. 20. juni 2020 i Brøndby Hallen. Semifinalerne starter fredag klokken 13.00, hvor Højbjerg/ViaBiler møder Værløse. I aften klokken 19.00 spiller Solrød Strand mod Skovshoved i den anden semifinale.

Klik her for at læse mere om RSL Final 4

KMD og Qlife indgik for nylig en aftale med Divisionsforeningen om COVID-19-test af spillere og personale i 3F Superliga og NordicBet Liga.

Alle kampe fra RSL Final 4 kan også ses direkte på TV 2 SPORT.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , , ,