RSL Final 4 - 2019/2020 - Badmintonliga - Danmarksmesterskab - Semifinalister - Højbjerg/ViaBiler - Solrød Strand - Skovshoved - Værløse

Vi varmer op til historiens første udgave af RSL Final 4

June 19, 2020 07:00 Skrevet af

Fredag klokken 13.00 skydes historiens første udgave af RSL Final 4 i gang, når Badmintonligaen 2019/2020 skal afgøres over de kommende dage. Fire topmotivere hold er klar til at yde sit absolut bedste, og det kan meget vel gå hen at blive en tæt affære. Bliver det Højbjerg/ViaBiler, Solrød Strand, Skovshoved eller Værløse, der løber med danmarksmesterskabet? Vi varmer op til RSL Final 4 lige her.

 

Det er blot lidt over en måned siden, at Danmarks Idrætsforbund og Kulturministeriet gav grønt lys til, at Badmintonligaens RSL Final 4 måtte afholdes.

I weekenden (den 19. og 20. juni) går det så endelig løs, når henholdsvis Højbjerg/ViaBiler, Solrød Strand, Skovshoved og Værløse skal kæmpe om danmarksmesterskabet for hold 2019/2020.

Fredag spilles de to semifinaler, som ser ud som følgende:

Kl. 13.00: Højbjerg/ViaBiler-Værløse

Kl. 19.00: Solrød Strand-Skovshoved

Sikre dig billet til RSL Final 4 og se nogle af landets største badmintonprofiler – klik her

Som det højest placerede hold af de fire i grundspillet måtte Højbjerg/ViaBiler vælge sin modstander. Her faldt valget på Værløse på trods af, at de knebent tabte til dem i grundspillet.

Men hvordan gik de fire semifinalisters indbyrdes opgør i grundspillet egentlig?

Højbjerg/ViaBiler kom ud af grundspillet med fire sejre i syv kampe, hvoraf to af de tabte kampe var mod henholdsvis Værløse og Skovshoved, som også deltager i historiens første RSL Final 4.

Solrød Strand sluttede ligeledes grundspillet med fire sejre, hvor det af de fire semifinalister blot var Højbjerg/ViaBiler, de måtte se sig slået af 3-6.

Læs mere om, hvorfor Højbjerg/ViaBileder valgte Værløse som sin modstander

Skovshoved endte på en femteplads i grundspillet, men grundet afbud fik de en invitation til finaleweekenden. Efter grundspillet stod de med tre sejre, hvoraf to af disse sejre var mod henholdsvis Højbjerg/ViaBiler og Værløse, mens det blev til et knebent 5-4 nederlag til Solrød Strand, som de møder i den anden semifinale.

Værløse sluttede grundspillet på en sjetteplads, også med tre sejre, og de har derfor også fået en invitation til RSL Final 4. Som nævnt slog de Højbjerg/ViaBiler i sidste runde i en tæt holdkamp.

Med indbyrdes sejre og nederlag kan det derfor meget vel tyde på, at det kan gå hen at blive en tæt affære, når Badmintonligaen skal afgøres.

Læs mere: Semifinaletrænerne glæder sig til første udgave af RSL Final 4

Alle kampe bliver spillet i Brøndby Hallen, hvor der stadig er få billetter til salg, hvis duVinderne af de to semifinaler mødes i RSL Final 4-finalen, som spilles lørdag kl. 19.00, mens bronzekampen spilles lørdag kl. 13.00.

vil ind at opleve stjerner som Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt, Anders Skaarup, Rasmus Gemke, Carsten Mogensen, Joachim Fischer, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Julie Dawall Jakobsen på tæt hold.

Læs også: Sådan kommer det til at foregå med tilskuere på lægterne

Alle fire kampe fra RSL Final 4 kan også ses direkte på TV 2 Sport.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , , , , ,