Allan Høgholm, Badminton Danmark

Skovshoved er danmarksmestre 2020

June 20, 2020 22:16 Skrevet af

Historiens første RSL Final 4 blev vundet af Skovshoved efter en finalesejr på 5-1 over Værløse. Dermed får ”skovserne” guldmedaljer om halsen for tredje gang på fire år.

 

Der var lagt op til en jævnbyrdig RSL Final 4-finale, hvor favoritværdigheden umiddelbart var svær at fordele helt klart. Det endte dog med at blive en ensidig affære, da Skovshoved kørte Værløse over og vandt 5-1.

Det blev Emil Holst, som med sin sejr på 21-12, 21-19 over gårsdagens Værløse-helt Mikkel Mikkelsen. Selvom Holst fik en skidt start i begge sæt, bevarede han roen og sørgede for at slutte af med en DM-titel, før han næste år drager til Solrød Strand. 29-årige Emil Holst har vundet tre titler i sine fem år hos Skovshoved.

Det er dog ikke nær så mange, som Joachim Fischer. 41-årige Fischer stod i aftes i sin nittende DM-finale, og med aftenens sejr vandt han sin trettende DM-guldmedalje. Imponerende. I RSL Final 4 nåede han dog ikke på banen, da han først skulle spille første herredouble.

Klik her og se flere detaljer fra RSL Final 4-finalen mellem Skovshoved og Værløse

Det gjorde en anden levende Badmintonliga-legende Carsten Mogensen til gengæld, da han hjalp Skovshoved til den bedst tænkelige start på kampen. Først vandt Carsten Mogensen/Kati Tolmoff 21-15, 21-11 over Andreas Søndergaard/Julie Finne-Ipsen, før ”skovsernes” anden mixeddouble med Joel Eipe/Mette Poulsen slog Mathias Thyrri/Mai Surrow i tre sæt, 21-10, 8-21, 21-16.

Julie Dawall Jakobsen nåede at reducere til 1-2 med sin sejr over Sophia Grundtvig, før Rasmus Gemke slog Rasmus Messerschmidt og øgede for Skovshoved til 3-1.

Læs også: Solrød Strand vinder bronzekampen ved RSL Final 4

Det er tredje gang i historien, at Skovshoved vinder danmarksmesterskabet for hold. De vandt i 2017 og 2018. Begge gange med sejre over Team Skælskør-Slagelse.

Skovshoved var i første omgang ikke kvalificeret til RSL Final 4, da de endte som nummer fem i grundspillet. Men med afbud fra Greve og Vendsyssel blev de sammen med Værløse inviteret til historiens første RSL Final 4.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , , ,