Ole Jacobsen er nyt æresmedlem i Badminton Danmark. Udnævnelsen blev foretaget på Badminton Sønderjyllands Årsmøde den 25. juni.

 

På mødet blev Ole Jacobsen, fra Esbjerg, udnævnt til æresmedlem i Badminton Danmark og fik overrakt sin nye æresnål, et bevis på sin udnævnelse og en buket blomster af Badminton Danmarks formand, René Toft.

Ole har været engageret i badmintonsporten i mere end 50 år i klub, distrikt, kreds og forbund. I en årrække var han konsulent for Badminton Danmark.

Ole Jacobsen har gennem hele sin badmintontilknytning været god for nye ideer og tiltag. For nogle år siden var han den direkte årsag til, at Badminton Danmark fik oprettet en arbejdsgruppe, som skulle få forbundets historie sat i system i form af et digitalt museum. Denne gruppe er Ole leder af, og gruppen foreslås nu at blive opgraderet til et fast stående udvalg under Badminton Danmark.

Klik her for at se Badminton Museet – Badminton Danmarks digitale museum

Badminton Sønderjyllands Årsmøde 2020 blev afviklet i sidste uge på Folkehjemmet i Aabenraa.

Mødet markerede sig desuden ved, at formanden for Badminton Sønderjylland, Karl Chr. Thomsen, stoppede som formand efter mere end 45 års lederarbejde i klub, distrikt, kreds og formand. “Kalle” fik mange positive ord og gaver fra både kredsen og Badminton Danmark.

Stort tillykke til Ole Jacobsen og en stor tak til Karl Chr. Thomsen for den store indsats for dansk badminton.