Jakob Poulsen vinder talentprisen 2020: – En kæmpe glæde at se spillerne til UDM

August 16, 2020 13:43 Skrevet af

Solrød Strand-træner Jakob Poulsen er vinderen af Badminton Danmarks Talentpris 2020. Forinden UDM-finalerne blev skudt i gang søndag blev den erfarne talenttræner kåret i Greve Idrætscenter.  

– Selvfølgelig en kæmpe glæde at få prisen, men så sandelig også en glæde at se de her unge spillere til UDM, der kæmper så mega hårdt, være tilbage i hallen, siger den stolte prisvinder.

 

Dedikation til sin klub, engagement i sine spillere og et generelt uovertruffet arbejde med dansk talentudvikling samt overgangen fra ungdom til senior.

Det er blot nogle af grundende til, at navnet på vinderen af Badminton Danmarks Talentpris 2020 er Solrød Strand-træneren Jakob Poulsen.

Det står klart, efter et begrænset antal UDM-tilskuere og -finalister søndag inden UDM-finalerne lod klapsalverne regne ned over den erfarne talenttræner. Ikke overraskende var det en glad og stolt mand, der tog imod prisen og applauserne.

– Det er selvfølgelig altid fedt at blive anerkendt for noget arbejde, man har gjort. Et arbejde, der måske har stået på i 15-16 år efterhånden. Og at det samtidig er ens kolleger, der stemmer, gør jo, at man er ekstra stolt, siger Jakob Poulsen, som trods anerkendelsen var endnu gladere på UDM-spillernes vegne i denne weekend.

– Selvfølgelig er det en kæmpe glæde at have fået prisen, men det er så sandelig også en stor glæde at se de her unge spillere til UDM, der kæmper så mega hårdt, være tilbage i hallen. Det er jeg faktisk endnu mere glad for. At se dem spille er det, der betyder allermest for mig, lød det fra Jakob Poulsen.

Se hele interviewet med Solrød Strand-træneren herunder:

 

Læs også: Første kandidat til Badminton Danmarks Talentpris: Jakob Poulsen

Udover Jakob Poulsen var Ann Nielsen fra Lillerød Badmintonklub, Thomas Nielsen fra abc Aalborg og Peter Arvedsen fra Lyngby Badminton Klub nomineret til prisen. Nomineringerne blev foretaget af Badminton Danmarks Talentprispanel ud fra et felt af indstillinger.

Jakob Poulsen blev sidenhen udpeget som vinder af Badminton Danmarks Talentpris 2020 på baggrund af en afstemning blandt flere end 100 danske talenttrænere og -tænkere.

Tidligere vindere af Badminton Danmarks Talentpris er:

2019: Lennart Engler, Badminton Academy Odense og OBK
2018: Michael Kjeldsen, Højbjerg Badminton Klub.
2017: Peter Nedergaard og Steen Thomsen, Kolding Badminton Klub.
2016: Preben Nørgaard, Solrød Strand Badmintonklub.

Badminton Danmarks Talentpris går hvert år til en talenttræner, cheftræner, sportschef, ildsjæl i en forening eller anden, som i løbet af det/de seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk badminton.

Formålet med prisen er at sætte fokus på og anerkende det store og essentielle talentarbejder, der bliver gjort i dansk badminton.

Vi ønsker Jakob Poulsen et hjerteligt stort tillykke med prisen!

Klik her for at læse mere om Badminton Danmarks TalentprisTags: , , , ,
Kategori: , , ,