De skarpeste ungdomsspillere står tilbage søndag, hvor der først og fremmest skal kæmpes om pladserne i finalerne og sidenhen om metalfarven på medaljerne. Få her et overblik over, hvordan du kan følge med.

Som forårskøer på græs har landets bedste ungdomsspillere de seneste dage indtaget henholdsvis Greve og Tune Idrætscenter.

Mens U13-spillerne og U17-spillerne har knoklet på i Greve Idrætscenter fredag og lørdag, dystede U15 og U19-spillerne i Tunehallen.

Nu er samtlige tilbageværende spillere bare to kampe fra at kunne kalde sig dansk mester, men det er utvivlsomt nemmere sagt end gjort.

Søndag er samtlige årgange samlet i Greve Idrætscenter, og i løbet af eftermiddagen vil blive klogere på, hvem der Danmarks bedste i sin årgang og kategori i sæson 2019/2020.

Du kan klikke her for at finde links til programmer, al praktisk info angående søndagens kampe m.m.

Resultaterne fra de enkelte kampe bliver løbende opdateret og kan findes ved at klikke herunder:

Resultater for U13
Resultater for U15
Resultater for U17
Resultater for U19

Finalerne søndag vil ligeledes blive livestreamet på badmintonlive.dk. Klik her for at gå til badmintonlive.

På de respektive resultatsider kan du ligeledes klikke dig videre til livescore, hvor du kan følge alle kampresultater fra RSL UDM direkte.

Søndag finder vi ligeledes ud af, hvem der vinder en række priser, herunder Badminton Danmarks Talentpris 2020, Årets Ungdomsklub 2020 og prisen som Årets Spiller i de respektive årgange.

Badminton Danmark ønsker alle deltagere et forrygende mesterskab med gode kampe, god sportsånd og godt fællesskab!

Klik her for tilgå Badminton Danmarks anbefalinger og retningslinjer for indendørs badminton i lyset af coronavirussen