Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi: Missionen, visionen og værdierne bag strategien

August 21, 2020 07:50 Skrevet af

Badminton Danmark offentliggjorde i sidste uge sin talentudviklingsstrategi i sin fulde form, og i denne uge går vi i dybden med missionen, visionen og værdierne bag strategien sammen med Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom.

 

Talentudviklingsstrategien for 2020-2024 skal være med til at bevare Danmarks position som en af verdens førende badmintonnationer. Gennem flere forskellige produktioner på vores forskellige platforme, uddyber vi indholdet af talentudviklingsstrategien, så du kan få et 360 graders indblik i tankerne bag strategien fra personerne, som har udviklet og udformet den.

I denne video drejer det sig om strategiens mission, vision og værdier, som uddybes af Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom.

Klik her for at læse selve talentudviklingsstrategien

Fik du ikke set sidste uges video, som gav en introduktion til Badminton Danmarks Talentudviklingsstrategi?

Så klik her, hvor du også har mulighed for at høre introduktionen der, hvor du hører podcastsTags: , , , , , , ,
Kategori: , , , ,