Bryd smittekæden: Download Smittestop app’en

August 24, 2020 15:55 Skrevet af

I Badminton Danmark anbefaler vi, at I som deltager til turneringer, holdkampe og træninger downloader sundhedsmyndighedernes app Smittestop. Se her hvordan.

 

For at bryde Covid-19-smittekæderne anbefaler vi i Badminton Danmark, at du som aktiv badmintonspiller, som forældre eller som frivillig i badmintonforeninger downloader Sundheds- og Ældreministeriets app Smittestop.

App’en giver dig besked, hvis du har været tæt på en person, der testes positiv for ny coronavirus. Du får besked om myndighedernes anbefalinger, så smittekæden kan stoppes. Den giver dig også mulighed for at sende besked til andre, du har været tæt på, hvis du bliver testet positiv for ny coronavirus. Du giver besked til andre uden, at de kan se, hvem du er, hvor eller hvornår de har været tæt på dig.

Du kan downloade Smittestop-app’en her:

App Store

Google Play

Du kan også altid gå ind på www.smittestop.dk og læse mere.Tags: , , ,
Kategori: , , ,