Billetsalget til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR åbnet på ny

september 24, 2020 09:09 Skrevet af

Nu kan du igen forsøge at sikre dig billetter til det første store, internationale turneringsbrag siden marts, DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

 

Genåbningen af international topbadminton står for døren i Odense til oktober, og for første gang i over et halvt år får nogle af verdens stærkeste badmintongenier atter lejlighed til at prøve styrke med hinanden.

Hvem vender stærkest retur til banerne, og hvordan er niveauet oven på århundredets længste turneringspause?

Det er nogle af de spørgsmål, vi langt om længe kan vente at få svar på i uge 42.

Billetsalget til den historiske turnering er nu åbnet igen, og du kan på ny forsøge at sikre dig billetter til en unik badmintonbegivenhed, som utvivlsomt kommer til at gå over i historien.

Klik her for at gå til ticketmaster.dk, hvor du kan købe billetter

Pausen i billetsalget, har bidraget til, at vi kan og skal sikre behørig social afstand i idrætshallen i Odense, således alle tilskuere kan føle sig trygge i rammer fuldt i trit med alle restriktioner og anbefalinger i lyset af coronaepidemien.

Vi glæder os til at tage imod alle fans og tilskuere!

 

Vær opmærksom på en række praktiske informationer om DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR og om billetter til eventen.

  • Superligaordningen, som åbner op for, at der kan lukkes flere end 500 personer ind til idrætsarrangementer, er suspenderet til 4. oktober. Herefter håber vi at kunne have flere tilskuere til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR 13.-18. oktober jf. Superligaordningen.
  • Vil suspenderingen af Superligaordningen blive forlænget, sådan at det rammer DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, vil købte billetter blive refunderet (dog ekskl. gebyrer), hvis man som tilskuer ikke må komme ind i hallen.
  • Hvis Superligaordningen genoptages, og vi må have tilskuere, vil alles billetter gælde. Dog vil alle modtage en ny billet med et fast sæde (som udgangspunkt til en plads i samme område), da der er krav om afstand ift. tidligere købte billetter og grupper. Det vil stadig være muligt at sidde sammen med nære relationer, man har købt billetter sammen med. Det sørger vi for ifm., at vi sender de nye sædenumre.
  • Når billetterne flyttes, vil man modtage en mail – forventeligt i løbet af ugen efter 4. oktober, hvor også unummererede billetter bliver gjort nummererede.
  • Har man allerede sikret sig billet, skal man vente på info fra Badminton Danmark eller Ticketmaster. Det afhænger af måden, billetten er købt på.
  • Hallen vil blive delt op i zoner med hver sin ind- og udgang. Dette vil blive skiltet i hallen.
  • Er man i tvivl om sin billet, så kan man henvende sig til Badminton Danmark, hvis man ikke har modtaget en mail efter 7. oktober.

 

Læs mere om eventen på denmarkopen.dk og find info om sidebegivenhederne, tilmeldingsfrister m.m. i vores FAQ her.Tags: ,
Kategori: , , ,