Foto: Tine Bay, Højbjerg Badminton Klub
Foto: Tine Bay, Højbjerg Badminton Klub

Spillerspåkuglen: – Jeg ville lyve, hvis jeg ikke så mig selv som en lille favorit

September 24, 2020 15:00 Skrevet af

Single-vinderne fra sæonens første udgave af Grand Prix Circuit i Højbjerg, Victor Svendsen og Line Christophersen, er ikke at finde på deltagerlisten til Li-Ning Skovshoved Elite Grand Prix Circuit, hvorfor der med sikkerhed skal findes nye vindere i singlekategorierne. Læs mere om, hvem nogle af singlespillerne mener, der er favorit til sejren.

Fredag går det løs i Skovshoved, hvor sæsonens anden Grand Prix Circuit-turnering løber af stablen, og den danske subelite skal krydse klinger.

Her er det den danske rangliste, som har dikteret seedningerne, men erfaringen viser, at stjernerne i programmet ikke med statsgaranti holder stik hver gang.

Klik her for at få overblik over seedningerne til Li-Ning Skovshoved Grand Prix

Derfor har vi spurgt en række af dem, der har fingeren tættest på pulsen, turneringsdeltagerne selv, hvem de ser som favoritter til at tage titlen, og hvem de måske øjner en overraskelse fra.

Bliv klogere på, hvad der venter i weekenden i Skovshoved herunder, og husk, at der i hallen kun er adgang for spillere, trænere og officials. Til gengæld kan alle de interessante opgør streames direkte hele weekenden SIF Badmintons Youtube-side, som du kan tilgå ved at klikke her.

Klik her for at se kampprogrammet og løbende resultater

 

Herresingle-favoritterne

Ditlev Jæger Holm (Værløse) favoritter: Mark Caljouw (Skælskør) og Ditlev Jæger holm
– Mark Caljouw er i mine øjne favorit. Han har et højt topniveau, han står godt i defensiven, og han er i rigtig god form. Derudover har han rigtig meget power i sine slag, hvilket gør ham svær at spille imod. Men jeg vil også lyve, hvis jeg ikke indrømmede, at jeg også ser mig selv som en lille favorit. Jeg ramte et rigtig godt niveau til Grand Prix Circuit i Højbjerg, og hvis jeg rammer det niveau igen, så tror jeg, at jeg kan gå hele vejen.

Christopher Vittorani (Gentofte) favoritter: Mark Caljouw og Ditlev Jæger holm
– Der er ingen tvivl om, at Mark Caljouw er favorit. Han er en dygtig spiller, som har et højt topniveau, hvor han kan bide skeer med selv de bedste spillere i verdenen. Ditlev Jæger er i mine øjne også en favorit. Han er i god form, en bundsolid badmintonspiller, og så har en enormt god defensiv, som gør det svært at stjæle point fra ham.

 

Damesinglefavoritterne

Julie Dawalls (Værløse) favorit: Julie Dawall 
– Jeg ser mig selv som favorit. Jeg er den mest erfarne og ligger højest på ranglisten, så det er en rolle, som jeg gerne vil tage på mine skuldre. Jeg tror på, at jeg kan gå hele vejen. Jeg har været inde i en lang træningsperiode, hvilket har haft en positiv indvirkning på mit spil og min form.

Irina Amalie Andersen (Greve) favorit: Julie Dawall Jakobsen
– Jeg synes, det er svært at pege på én favorit, fordi vi piger i toppen ligger så tæt. Men hvis jeg skal vælge en, så bliver det Julie Dawall. Hun er stærk og superstabil i sit spil, og så er det sjældent, at hun spiller en dårlig kamp, hvor hun spiller under niveau.

 

Overraskelsen i herresingle

Ditlev Jæger Holms bud på en overraskelse: Magnus Johannesen (Aalborg Triton) og Christopher Vittorani (Gentofte)
– Jeg tror på de to unge gutter, Christopher Vittorani og Magnus Johannesen. Christopher Vittorani kommer med to DM-titler og dermed en masse selvtillid og godt spil i bagagen, mens Magnus Johannsen flere gange har vist, at han er en dygtig spiller. Begge spillere har været med til landsholdstræninger, hvilket giver mere hår på brystet og mere selvtillid, så det er helt sikker nogle drenge, som jeg tror kan levere en god præstation – og måske overraske.

Christopher Vittoranis bud på en overraskelse: Magnus Johannesen og Christopher Vittorani
– Jeg tror, at Magnus Johannesen kan gå hen og levere en overraske. Han har før overrasket, og han har vist, at han kan spille med mod de bedste. Jeg håber naturligvis også, at jeg selv kan lave en overraskelse. Hvis jeg går ind og spiller frit, giver den gas og finder det gode spil frem, så tror jeg på, at jeg er i stand til at levere overraskelsen.

 

Overraskelsen i damesingle

Julie Dawall Jakobsens bud på en overraskelse: Irina Amalie Andersen og Amalie Schulz Terp-Nielsen (Højbjerg)
– Amalie Schulz Terp-Nielsen og Irina Amalie Andersen er mine bud. Amalie Schulz Terp-Nielsen er en spiller, som er inde i en rigtig god periode. Hun er en af dem, som kan drille rigtig meget, for hun er en dygtig spiller og har sikkert en masse selvtillid efter succesen til Grand Prix Circuit på hjemmebane i Højbjerg. Irina Amalie Andersen kan også levere en overraskelse. Hun er en rigtig dygtig spiller, som har niveauet til at spille med om medaljerne.

Irina Amalie Andersens bud på en overraskelse: Martina Repiska (Aabenraa) og Irina Amalie Andersen
– Jeg tror, at Martina Repiska kan gå ind og overraske. Jeg ved, at hun er en dygtig singlespiller, men ellers kender jeg ikke meget til hende. Hun har ikke været med før, hvilket gør det svært at spille mod hende. Jeg tror også på, at jeg kan gå ind og lave en overraskelse. Jeg har haft en lang træningsperiode, som jeg synes har været rigtig god for mig, fordi jeg har haft mulighed for at udvikle mit spil rigtig meget.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,