DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-magasinet ude nu

oktober 2, 2020 14:41 Skrevet af

Oven på en syv måneder lang turneringspause er topbadminton endelig stillet i udsigt igen med DANISA levitrabuy cheap levitra online DENMARK OPEN 2020 presented levitrabuy cheap levitra online by VICTOR!

Nu tager vi et skridt nærmere med udgivelsen af årets eventmagasin, hvori du blandt buy levitra online uk andet kan blive klogere på, hvad flere af de bedste danske spillere har brugt tiden på, mens turneringskalenderen har været tom.

Læs blandt andet om, hvem der har fundet tiden til at tage kørekort, hvilken speciel følelse, der i stor stil har været savnet, og som ifølge flere af spillerne kun kan opnås i reel kamp, og hvor prioriteringen af buy levitra online uk træningen har ligget lige her i magasinet.  

Klik her for at læse magasinet på Issuu, hvor du også kan finde alle Badminton Danmarks tidligere magasinudgivelser

 Tags: ,
Kategori: , , , , , ,