Denmark Open - Danisa - VICTOR - Odense - Arena - Main Hall - Hal - Tilskuere - Viktor Axelsen - Chen Long - Allan Høgholm
Allan Høgholm, Badminton Danmark

En række DDOV-billetter refunderes som konsekvens af forsamlingsforbud

October 6, 2020 11:29 Skrevet af

Eftersom der ikke kan tillades flere end 500 personer samtidigt i hallen til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR, refunderes en række billetter. Bliv klogere på processen for refundering og billetter herunder.

 

Verden er stadig ramt af COVID-19, som desværre også påvirker arrangementer som DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Der må ikke deltage flere end 500 personer samtidig i det samlede arrangement, hvilket omfatter både spillere, officials og alle andre, der er i hallen på samme tid.

På den baggrund er Badminton Danmark desværre nødsaget til at refundere et større antal billetter ved dette års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Det betyder blandt andet, at mange dagsbilletter fra torsdag til søndag bliver refunderet.

En række billetkøbere af denne type vil modtage en mail herom, og pengene vil blive refunderet direkte fra Ticketmaster til det kort, der er brugt ved købet, dog ekskl. gebyrer.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til to måneder, før pengene kan ses på kontoen, da Ticketmaster i øjeblikket har meget travlt med lignende opgaver.

Alle købte VIP-, partout- og weekend-billetter vil fortsat være gældende.

Købere af disse billettyper vil i løbet af uge 41 modtage nye billetter med pladser, der har den nødvendige afstand til andre tilskuere.

De dage, hvor Badminton Danmark og Ticketmaster sender nye billetter ud, vil salget være midlertidigt lukket for de VIP-billetter, der endnu er i salg.

 

I øvrigt: Vi er blevet opmærksomme på, at nogle sælger billetter videre på diverse sociale medier. Er du en af dem, der har købt en dagsbillet uden om Badminton Danmark eller Ticketmaster, skal du være opmærksom på, at evt. billetrefundering vil ske til den kunde, der har købt billetten fra start.Tags: ,
Kategori: , , ,