Badmintonphoto

Tirsdag er det endelig tid igen: Bliv klædt på til genstarten af verdensklassebadminton

October 12, 2020 08:00 Skrevet af

Måneder, der føles som år, er gået, siden vi sidst så verdens bedste badmintonspillere i aktion. Om end det ikke er samtlige af klodens øverst rangerede, der møder op i Odense i uge 42, er der ikke desto mindre dækket op til en forrygende uge til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR. Få styr på, hvad der venter, og hvordan du kan følge med her.

 

Tirsdag morgen klokken 09.00 sker det, som badmintonspillere og -fans verden over har ventet på i mange måneder.

Syv måneders turneringspause får sin bratte afslutning med den første serv, der sendes over nettet i Odense Idrætshal og markerer åbningen af ballet til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR.

Du kan klikke her for at få overblik over hele kampprogrammet

Vi kan dog ikke komme uden om, at årets Super 750-turnering i mange henseender bliver anderledes, end den plejer. I hallen er der som konsekvens af forsamlingsforbuddet markant færre folk end vanligvis, ligesom turneringsprogrammet indeholder færre prominente navne og flere nye.

Ikke desto mindre stiller Danmark med landets stærkeste spillere på nær Viktor Axelsen, som desværre er skadet, og derudover kan vi se frem til at se topnavne som Chou Tien Chen, Kidambi Srikanth og Carolina Marin på grønsværen.

Desuden får en række danskere debut i turneringen og dermed også lejlighed til at vise sig frem og ikke mindst prøve kræfter med den øvrige verdenselite. Over 40 danskere optræder i årets kampprogram.

Klik her for at læse magasinet til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

Er man ikke blandt de heldige, som har adgang til hallen i Odense, kan man heldigvis stadig følge rigeligt med. Badminton Danmark dækker eventen på alle vores digitale platforme, og TV 2 sport sender live fra hallen hele ugen, fra morgen til aften.

Du kan følge Badminton Danmarks dækning af eventen på badminton.dk, denmarkopen.dk samt alle vores sociale medier, som du kan tilgå herunder:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Foruden hovedturneringen i Odense Idrætshal finder to sidebegivenheder sted i Odense, som tæller både de yngre og de ældre.

Du kan klikke her for at følge VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og klik her for at følge VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.

Vi glæder os til en fantastisk badmintonuge og håber, at alle, der har savnet god fjer, vil følge med!Kategori: , , , ,