Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: Dag 1- Tvillingespecial og fransk besøg

October 13, 2020 10:04 Skrevet af

Ventetiden er forbi. I dag skydes første runde af DANISA Denmark Open presented by VICTOR i gang. I dagens podcast får vi besøg af tvillingesøstrene Amalie og Signe Schulz, der begge er med i ugens turnering. Den franske herresinglespiller Brice Leverdez kigger også forbi dagens studie. Lyt med!

 


Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Nu er det nu.

Ventetiden er endelig forbi. I dag genoptages international topbadminton, hvor første runde af DANISA Denmark Open presented by VICTOR skal spilles. Det sker efter en syv måneder lang pause, når de første kampe startes i dag, tirsdag klokken 9.

I dagens udsendelse får vi fornemt besøg af de unge talenter og tvillingesøstrene Amalie og Signe Schulz, der begge er med i programmet til ugens store comebackturnering. Dem kan du lære mere bedre at kende.

Senere får vi også internationalt besøg, når Frankrigs erfarne herresinglespiller Brice Leverdez gæster dagens podcast, hvor vi blandt andet snakker om hans gode minder fra DANISA Denmark Open presented by VICTOR.

Lyt med!

Hør også: Kæmpe analyse af lodtrækningen til DANISA Denmark Open presented by VICTOR

I denne uge vil vi her på podcasten give dig eksklusive interviews med danske og internationale spillere, træneranalyser, quizzer og meget mere. Det vil vi gøre alle dage, hele ugen. Vi håber, du vil lytte med, så du er klar til de mange spændende kampe, der venter!

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,