Forza - All England 2020 - Mia Blichfeldt
Badmintonphoto

Oplevelsesrig onsdag i vente: – Jeg skal ud at give den maks skalle

October 14, 2020 07:30 Skrevet af

Tirsdag blev første badmintonturnering siden Covid-19 pandemiens indtog endelig servet i gang. Første dag bød på både favoritsejre og hæderlige danskerdebuter, og nu er det så blevet de resterende danskeres, heriblandt flere af favoritternes, tur til at træde ind i turneringen. Få hele overblikket her.

 

Anders Antonsen, Mia Blichfeldt og Mathias Christiansen.

Det er blot nogle af de danske spillere, der i dag spiller sin første internationale badmintonkamp i syv måneder, når de atter betræder det grønne halgulv.

Hele 19 danske spillere skal onsdag i aktion ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, der er første turnering siden All England i marts.

Klik her og se hele programmet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

Og spillerne virker til at være mere end klar på at komme på banen igen.

– Jeg glæder mig. Jeg kan godt mærke, det er lang tid siden, jeg har været i sådan et setup her. Jeg skal ud at give den maks skalle og vise, at badmintonsporten skal i gang igen efter den her pause, lyder det blandt andet fra den danske førstesingle Mia Blichfeldt.

Udover Blichfeldt skal Julie Dawall Jacobsen og Amalie Schulz også i gang i damesinglekategorien, hvor specielt sidstnævnte står overfor en svær modstander, nemlig fjerdeseedede Michelle Li fra Canada.

I herresingle skal hele tre danskere i aktion: Anders Antonsen, Victor Svendsen og Jan Ø. Jørgensen. 25-årige Victor Svendsen skal hive noget af en overraskelse op af hatten, hvis han skal spille sig videre i turneringen, da modstanderen er verdensranglistens nummer 2, Chou Tien Chen, mens Jan Ø. Jørgensen potentielt kan spille sin sidste badmintonkamp på topplan. Hans modstander er svenske Felix Burestedt.

Onsdagens program byder ligeledes på tre damedoubler og to herredoubler med dansk deltagelse, hvor både rutinerede spillere og debutanter skal i aktion, heriblandt Mathias Christiansen, som også spiller mixeddouble med Alexandra Bøje kl. 17.00.

Læs også: Sådan gik det de danske spillere på første dag ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

Har du ikke billet til kampene så husk, at TV 2 Sport sender direkte fra DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR hele ugen. Du kan følge med i begivenhederne i Odense live fra kl. 9.00.Tags: ,
Kategori: , , ,