Så er vi kommet godt fra start. I går blev der taget hul på første runde af DANISA Denmark Open presented by VICTOR. I dagens podcast klæder vi dig godt på til turneringens dag 2. Programmet står blandt andet på en unge herredouble debut, faderligt legendebesøg og en status fra assisterende træner Jesper Hovgaard. Lyt med!

 

Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

I går skete det endelig.

International topbadminton fik sit store comeback, da første runde af DANISA DENMARK Open presented by VICTOR, blev skud i gang. Det bød på en række række danskerkampe og og det samme gør sig gældende her på andendagen. I denne udsendelse varmer vi op til onsdagens kampe, der starter her onsdag morgen.

Vi starter dagens podcast med landstræner besøg, når assisterende landstræner Jesper Hovgaard er med, hvor han giver en status på den danske trup, de foreløbige resultater og så ser vi frem mod de komme kampe, der spilles i dag.

Så får vi også fint danskerbesøg, når den unge herredouble med Mathias Thyrri og Daniel Lundgaard kigger forbi studiet efter de i går spillede deres første runde kamp.

Sidst, så kigger en sand badmintonlegende forbi podcasten, nemlig den tidligere herredoublespiller Martin Lundgaard, der også er far til Daniel Lundgaard og Sara Lundgaard, der begge er med i årets turnering. Vi taler om sønnens debutkamp og meget mere.

Lyt med!

Klik her for at se hele kampprogrammet til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

I denne uge vil vi her på podcasten give dig eksklusive interviews med danske og internationale spillere, træneranalyser, quizzer og meget mere. Det vil vi gøre alle dage, hele ugen. Vi håber, du vil lytte med, så du er klar til de mange spændende kampe, der venter!

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.