Srikanth Kidambi
Badmintonphoto

Podcast: Dag 3 – Flot og overraskende sejr til debuterende damedouble og besøg af indisk superstjerne

oktober 15, 2020 08:00 Skrevet af

Spændingen stiger. I dag er vi nået til tredjedagen ved den store comebackturneirng ved DANISA Denmark Open presented by VICTOR. Dagens podcastprogram står blandt andet på en flot og overskuende sejr til debuterende damedouble og så gæster den indiske superstjerne Srikanth Kidambi også. Lyt med! 

 


Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Spændingen stiger.

I dag er vi nået til tredjedagen ved den store comebackturnering DANISA Denmark Open presented by VICTOR. Dagen i går bød igen på en lang række spændende danskerkampe, der blandt andet resulterede i flere overraskelser, som vi skal snakke mere om i dag. I denne udsendelse tager vi en status på det vigtigste fra i går og ser frem mod torsdagens kampe.

Vi starter dagens podcast med gårsdagens helt store overraskelse. Den kom, da den debuterende damedouble Natasja Anthonisen/Clara Graversen slog deres russiske modstandere, der på papiret var store forhåndsfavoritter. Hør U-19 UDM-vinderne fortælle om, hvordan de oplevede kampen i går og om den meget hårde modstand, der venter i næste runde.

Sidst får vi fornemt besøg af den indiske superstjerne Srikanth Kidambi, der i går havde sin første kamp ved turneringen. Tilbage i 2017 kunne den tidligere verdensetter lade sig hylde som vinder af DANISA Denmark Open presented by VICTOR. I dag fortæller han om hans første kamp, hans forhold til Odense Idrætshal og om at spille.

Lyt med!

Klik her for at se hele kampprogrammet til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

I denne uge vil vi her på podcasten give dig eksklusive interviews med danske og internationale spillere, træneranalyser, quizzer og meget mere. Det vil vi gøre alle dage, hele ugen. Vi håber, du vil lytte med, så du er klar til de mange spændende kampe, der venter!

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,