Danisa Denmark Open presented by Victor i Odense Idrætshal i Odense ved Odense Idrætshal i Odense, d. 15 Oct 2020 : (Photo by Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk)

Lutter smil og spilleglæde til VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA

oktober 16, 2020 17:39 Skrevet af

DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR er ikke det eneste badmintonevent, der finder sted i uge 42 i og omkring Odense, og det er der en række unge spillere, der er glade for. – Ikke det samme at spille træningskamp som rigtig kamp, lyder det blandt andet. 

 

Træningskampe og turneringskampe er bare ikke det samme.

Det kan 14-årige Julie Hemmingsen i al fald skrive under på efter at have været i aktion ved VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA – den ene af de to sideturneringer til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR for henholdsvis ungdoms- og senior plus-spillere.

– Jeg har spillet kampe til træning, men der er bare ikke den samme spænding og nervøsitet som til turneringer. Så det har været rigtig dejligt at komme i gang med at spille turneringer igen, siger OBK-spilleren.

Læs også: Dansk førstedouble inden kvartfinalebrag: – Jeg forventer nogle dejlige nye modstandere fra Asien

Den følelse er hun ifølge turneringsleder Jørgen Færch langt fra den eneste, der har i disse dage. Fra i tirsdags har der nemlig været ungdomsfjer en masse på programmet i diverse haller i Odense og omegn, og en ting er gået igen hos spillerne: store smil på læberne, beretter turneringslederen:

– Og de går op i det med liv og sjæl. Man kan virkelig se, at der er mange spillere, som har længtes efter det her. Tidligere har et af de vigtige elementer i forbindelse med den her turnering været, at deltagerne skulle ind at se badminton i Odense Idrætshal efter at have spillet, men det er helt klart, at det for mange ikke har haft nogen afgørende betydning i år. Det har betydet mere at skulle ud at spille, siger han.

Klik her for at læse mere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA 

Torsdag blev der spillet i fem dobbelthaller rundt om i Odense, og fredag er der liv og glade dage i fire af slagsen. Selv om der er gjort mange corona-tiltag og implementeret en række restriktioner i samme forbindelse, har Julie Hemmingsen så småt vænnet sig til den ”nye” måde at spille turnering på.

– Det har været en smule mærkeligt ikke at have forældre med, for vi er jo vant til at kunne have så mange med, vi vil. Så på den måde er det meget anderledes, men også noget man efterhånden vænner sig til, lyder det fra OBK-spilleren.

Turneringsleder Jørgen Færch oplever da også, at spillerne og deres forældre har taget godt imod restriktionerne.

– Overordnet set er det gået helt utroligt godt. Alle, der er til stede, forsøger til punkt og prikke at overholde de restriktioner, der er med afspritning, afstand og forældre, der ikke kan komme med. Jeg har ikke oplevet nogen, som tør at risikere, at nogen kommer og lukker festen, for børnene er så glade over at spille badminton igen, siger han.

Lørdag spilles de sidste ungdomsrækker færdig ved VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA, mens VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA først slutter søndag.

Klik her for at læse mere om VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA og finde programmer til turneringenKategori: , , ,