Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: Dag 4 – Kvartfinaler, kæmpe HD-overraskelse og landstrænerbesøg

October 16, 2020 08:00 Skrevet af

Felter snævrer til. I dag er vi nået turneringens kvartfinaledag her ved DANISA Denmark Open presented by VICTOR, hvor der igen er en lang række spændende danskerkampe, du kan glæde os til. I dagens podcastprogram for vi besøg af gårsdagens helt store overraskelse og så kigger assisterende landstræner Thomas Stavngaard også forbi. Lyt med!

 

Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

I dag står der kvartfinaler på menuen. Comebackturneringen DANISA Denmark Open presented by VICTOR er ved at nå afslutningsfasen, og det taler vi selvfølgelig meget mere om i dagens podcast.

Vi starter med besøg fra gårsdagens nok allerstørste overraskelse. Den kom, da den unge Skovshoved-herredouble Joel Eipe/Rasmus Kjær mod alles forventning slog en af turneringens største forhåndsfavoritter, Kim Astrup og Anders Skaarup. I dag står de i karrierens absolut største kamp, når de skal kæmpe mod et franske par om en semifinaleplads her ved DANISA Denmark Open presented by VICTOR. Hør her de noget overraskede gutter efter deres sejr og deres tanker om den kommende kvartfinalekamp.

Sidst får vi besøg af assisterende landstræner Thomas Stavngaard, der gennemgår dagens kvartfinaler og tager en status på turneringens forløb. Så tager vi også en tur tilbage til 1996, hvor Stavngaard selv kunne stille sig øverst på podiet ved DANISA Denmark Open presented by VICTOR. Dengang vandt han sammen med TV 2-kommentatoren Jim Laugesen.

Lyt med!

Klik her for at se hele kampprogrammet til DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

I resten af ugen vil vi her på podcasten give dig eksklusive interviews med danske og internationale spillere, træneranalyser, quizzer og meget mere. Det vil vi gøre alle dage, hele ugen. Vi håber, du vil lytte med, så du er klar til de mange spændende kampe, der venter!

Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,