Badminton Europe

Lutter sejre på andendagen ved det individuelle UEM

November 3, 2020 20:17 Skrevet af

En stor dansk dag ved UEM er slut. Otte ud af otte sejre i danskernes favør, hvor mange af de unge talenter præsterede på et højt niveau og smed flere seedede modstandere ud af turneringen.

 

De to damesinglespillere Simona Pilgaard og Benedicte Silassen begyndte dagen med at blæse hver deres modstandere ud af banen, hvorfor begge piger i morgen er klar til at spille endnu en kamp ved UEM.

I damedoublen gik det dog ikke helt så let for Simona Pilgaard og makkeren Anna Siess Ryberg, der dog heldigvis endte med at hive en sejr i land efter en hård kamp.

– Anna og Simona mødte et par gode piger med en masse power og som spillede risikofyldt, hvilket pigerne ikke var helt klar på. Anna og Simona kom i perioder til at spille for langsomt og til stå lidt stille på banen, og derfor blev det en tæt kamp. De lykkedes med at ændre spillet til sidst, hvilket var udslagsgivende, og det der hjalp dem til en sejr, forklarer U19-landstræner Rune Ulsing.

Find ud af, hvordan det gik på førstedagen ved individuel UEM ved at se flere detaljer og resultater her

En anden tæt kamp ved dagens UEM stod Mads Juel Møller for. Den anden seedede herresinglespillers kamp var præget af irritation, nerver og en smule usikkerhed, fortæller Rune Ulsing.

– Mads mødte en spiller, som jeg ved, han er bedre end. Men han havde desværre svært ved at finde både højden og baglinjen, hvilket påvirkede ham. I midten af andet sæt, hvor Mads er bagud, begyndte Mads at få mere bevægelse i benene, og løse de udfordringer han mødte, og derfor endte han med at vinde kampen, siger U19-landstræneren.

Til trods for, at Mads Juel Møller måtte kæmpe mere for sejren end forventet, tror Rune Ulsing, at denne kamp kan være med til at fremme Højbjerg-spillerens chancer længere henne i turneringen.

– Det kan være en fordel for Mads, at han har stået i en presset situation. Fordi det at have haft udfordringer før, som man formår at løse, giver en vished og en tro på, at man kan blive presset mentalt og stadig vinde kampe, fortæller Rune Ulsing.

Læs også: For første gang i syv år: Danmark er ungdomseuropamestre for hold

På andendagen lykkedes det ligeledes Mads Vestergaard/Clara Løber, Magnus Johannesen, Christopher Vittoriani og Clara Løber/Mette Werge at vinde deres kampe. Alle sejrene blev hevet sikker i land i to sæt uden de store udfordringer for de danske spillere.

I morgen venter endnu en badmintondag ved UEM i Finland, hvor en stor flok danskere er på programmet, og du kan følge på alle kampene på livestream lige.Tags: , ,
Kategori: , , , , ,