Tre af Vendsyssels Badmintonligakampe er udskudt

November 6, 2020 15:16 Skrevet af

Som konsekvens af regeringens nedlukning af syv kommuner i Nordjylland, har Badminton Danmarks holdturneringsudvalg valgt at udsætte tre af Vendsyssels Badmintonligakampe.

 

På baggrund af pressemødet i Statsministeriet torsdag den 5. november, hvor statsminister Mette Frederiksen annoncerede en nedlukning af syv nordjyske kommuner (Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Læsø, Vesthimmerland, Jammerbugt og Thisted) har Badminton Danmarks holdturneringsudvalg besluttet at udsætte disse tre kampe:

  • Vendsyssel vs. Gentofte (d. 10/11)
  • Greve vs. Vendsyssel (d. 12/11)
  • Solrød Strand vs. Vendsyssel (d. 3/12)

Beslutningen om at udskyde disse kampe bakkes op af Danmarks Idrætsforbund, som Badminton Danmark har været i dialog med, ligesom de involverede klubber er blevet hørt.

Læs også: Nordjyllandnedlukningens betydning for badmintonsporten

Administrationen vil i den kommende uge gå i dialog med klubberne, med henblik på at få fastlagt nye spilledatoer for de tre kampe.

Nedlukningen i Nordjylland skyldes spredningen af Covid-19 i landets mange minkbesætninger, som desværre har resulteret i en ny variant af sygdommen hos mennesker, der er blevet smittet af dyrene.

En variant, som kan blive en kæp i hjulet for en kommende vaccine, og som – i værste fald – kan genstarte en ny pandemi. Derfor sættes der nu ind for at inddæmme den særlige variant, så smittekæderne bliver brudt og den nye variant – forhåbentlig – dør ud.

 Tags: , , ,
Kategori: ,